Dr. Aukszi Tamás

Dr. Aukszi Tamás vagyok, 38 éves, jogász, az oldal szerkesztője, a családtámogatások szakértője, tanácsadója. A jogász végzettségem mellett ingatlanforgalmi szakjogász képesítéssel és jogi szakvizsgával is rendelkezem. Feleségemmel, 5 éves kisfiammal és 2 éves kislányommal élek Debrecenben.


Miért akarok segíteni?

Azért, mert azt tapasztaltam, hogy nincs olyan fórum, ahol a szülők, a kismamák a családtámogatásokkal kapcsolatos kérdéseikre érdemleges választ kapnának. Ezért jött az ötlet, hogy indítsak egy mindenki számára érthető, könnyed, személyes hangvételű, de mégis komoly problémákra választ adó internetes oldalt, amivel a családtámogatások kapcsán a szülők segítségére lehetek.


Miért tudok segíteni?

10 évet dolgoztam a Debreceni Törvényszék kötelékében: voltam ügyintéző, bírósági fogalmazó és titkár. Bőven szereztem tapasztalatokat a családi jog területéről, sőt részt vettem a bírósági félfogadási napokon (panasznap), ahol jogi tanácsokat adtam mindenféle ügyes-bajos jogi dolgokkal kapcsolatban, javarészt családjogi ügyekben, illetve alaposan beleástam magam a családtámogatások rendszerébe is.


Hogyan tudok segíteni?

1. Blogbejegyzésekkel,

2. személyes tanácsadás révén,

3. kérdések megválaszolásával.


Hogyan lehet elérni?

E-mail: aukszitamas@csaladtamogatasok.hu

2018. december 31-ig az elérhetőség szünetel!


1. Ha családtámogatásokkal kapcsolatos tanácsadást szeretnél igényelni, akkor kattints ide: Személyes tanácsadás

2. Amennyiben a családtámogatásokkal kapcsolatban kérdésed van, akkor kattints ide: Kérdezz-Felelek!

Előre is köszönöm a megtisztelő bizalmat!