Szerezd be a családtámogatási rendszerről szóló 2018-as tájékoztatót!

Gyermekeim születése kapcsán tapasztaltam meg, hogy mennyire nehéz eligazodni a magyarországi családtámogatások rendszerében, s habár a támogatások tárháza bőséges, lényegében sehonnan sem kaphattunk a feleségemmel egy átfogó képet a családtámogatási rendszerről, még csak egy olyan fórum sem volt, ahol a családtámogatásokkal kapcsolatos kérdéseinkre érdemleges választ tudtak volna adni, márpedig pontos információk hiányában bizonyos határidők és feltételek elmulasztása jelentős támogatási összegektől való eleséssel járt volna.

Ezt semmiképpen sem szerettük volna, ezért magunk kezdtük el kiokoskodni a dolgokat, s ekkor bizony nagyon jól jött volna a segítség. Ennek kapcsán merült fel bennem, hogy valószínűleg mások is hasonló problémával küzdhetnek, ezért jött az ötlet, hogy a családtámogatások témakörében készítsek egy összefoglaló kiadványt, amivel a szülők segítségére lehetek.

A kiadvány összeállítása korántsem volt könnyű feladat, noha 10 éves bírósági munkavégzésem során bőven szereztem tapasztalatokat a családi jog területéről, de ezzel együtt is alaposan bele kellett ásni magamat a családtámogatási rendszerbe ahhoz, hogy hiteles és naprakész információkkal tudjak szolgálni. Úgy érzem, hogy ez a munkám sikerrel járt, hiszen elkészült egy olyan dokumentum, amely idehaza egyedülállónak minősül.

Most ezt a dokumentumot szerezheted be egyetlen kattintással. Igyekeztem teljes körűen feldolgozni és érthetően megfogalmazni mindazt, ami a családtámogatásokkal kapcsolatban szóba kerülhet és remélem, hogy ennek köszönhetően mindenki hasznos információkhoz fog jutni.

Kattints ide és legyen tiéd a 2018. évi családtámogatási tájékoztató!

Amennyiben a leírtakkal kapcsolatban valami mégsem lenne világos és kérdés merül fel, akkor a kérdésre email útján történő válaszadással állok rendelkezésre: Kérdezz–Felelek!

Ha gyermekvállalás előtt a családtámogatásokkal kapcsolatban egy komplett tanácsadásra van szükség, akkor személyesen is tudunk találkozni: Személyes tanácsadás

Ha a mindennapi élet körében felmerülő jogi problémákkal kapcsolatban lenne szükség információkra, akkor javaslom a Jogvadász oldalam felkeresését.

Jó olvasást és hasznos időtöltést kívánok!

2 thoughts on “Szerezd be a családtámogatási rendszerről szóló 2018-as tájékoztatót!”

  1. Hogyan tudom azonnal megkapni a családtámogatásról szóló könyvet ? Kár személyesen elmegyek érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.